Coronavirus update 3 september 2021.

Hierbij de laatste nieuwe weetjes over de maatregelen op onze piste m.b.t. Corona:

  1. Op trainingen gelden vanaf heden geen Corona-limitaties meer; deze waren al sterk verminderd, maar nu is het ook niet meer verplicht een mondmasker te dragen bij het betreden van onze piste. Dus ook niet meer voor toeschouwers. De algemene afstandsregels blijven wel van kracht. Ontsmettingsalcohol blijft ook beschikbaar.

Samengevat: de normale manier van werking is terug van kracht, maar gebruik uw gezond verstand aub

  1. Ook onze kantine, die op woensdag en vrijdag tijdens de trainingen geopend is, heeft geen limitaties meer naar aantal personen per tafel. Aan tafel dienen geen mondmaskers meer gedragen te worden. Enkel bij verplaatsing in de kantine blijft dragen van een mondmasker aangewezen.
  2. Tijdens onze resterende wedstrijden op 10 en 18 september (inschrijven kan via Atletiek.nu) is de kans bestaande dat er door publiek nog wel steeds mondmaskers gedragen moeten worden tijdens verplaatsingen op het domein.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *