Zilver en brons op BK aflossingen in Moeskroen.

Vandaag trokken een 7-tal atleten van Looise av team FHO naar de aflossingskampioenschappen in Moeskroen.

Bij de scholieren traden Simone Ambrico, Bert Hermens, Arne Bemong en Tibo Malumgré aan in de 4 x 100m. Met een reeksoverwinning in 43.81 plaatsten zij zich rechtstreeks voor de finale. In deze finale zagen we een top-team aan het werk. Simone startte enorm snel en gaf mooi door aan Bert. Bert liet zijn lange benen snel ronddraaien en gaf vlot door aan ex-hoogspringer en nu full time sprinter Arne Bemong. Arne hield goed stand en gaf door aan 400m kampioen Tibo. Hij bleef vechten tot over de lijn en……onze boys brachten ZILVER mee naar Tessenderlo.

Voor Tibo zat het kampioenschap er nog niet op. Samen met trainingsmaatjes Jesse Hoobergs, Seebe Vanherck en Wout Bex traden zij aan in de 4 x 400 AC. Bij de “grote” jongens dus…. Onze jongens deden het fantastisch. Met 3.18.96 werden zij heel mooi 3de en kregen hiervoor een Bronzen medaille….maar wat dit wel heel speciaal maakt ….ze verbeterden het 43- JAAR OUDE clubrecord !

Proficiat toppers !!!!!

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *