Finale BVV voor pupillen en miniemen.

Afgelopen weekend deden onze pupillen en miniemen in Tienen mee aan de finale van de beker van Vlaanderen. Hier nemen de 12 beste clubs van Vlaanderen het tegen elkaar op. Omdat onze meisjes in de schiftingen een vrij vlotte overwinning behaalden, waren de verwachtingen voor hen wel iets hoger dan voor onze jongens. Spijtig genoeg hadden we te maken met afmeldingen door kwetsuren en ziekte waardoor we op sommige proeven wel te kort kwamen. In zo’n finale moet je echt wel op alle proeven tegen je persoonlijke records presteren om mogen mee te doen met de top 5. Een aantal van onze atleten deden dit ook waardoor er toch wel super mooie tijden gelopen werden. Ondanks de vele persoonlijke records en zelfs een clubrecord op de 4x60m bij de pupillen meisjes moesten we onze meerdere erkennen in de andere clubs. Al onze atleten hebben hun uiterste best gedaan en zo werden we zowel bij de jongens als bij de meisjes mooi 9e. Een hele dikke proficiat aan alle atleten die erbij waren. Jullie hebben dat super goed gedaan. 

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *