Lenteweekend in bospark Wolfsven te Nederland 7 & 8 april 2018.

Een 20-tal atleten logeerden het voorbije lenteweekend in bospark Wolfsven te Nederland. Terwijl de kinderen samen aan het spelen waren in het bos installeerden de ouders zich in de bungalows. Het mooie weer zorgde ervoor dat iedereen al een beetje op verkenning ging in het park. De trainers keken uit naar een interessante plaats om te trainen. Zaterdagmorgen om 10 uur verzamelde iedereen voor de eerste training. De atleten werden in een 4-tal groepen opgesplitst. En er werd niet op een kilometer gekeken. Moe maar voldaan was iedereen ’s middags weer terug. Namiddag trokken we erop uit voor een mooie wandeling in de bossen van Mierlo.  De jeugdatleten hadden nog energie over en speelden tot ’s avonds nog samen op het domein terwijl de ouders aan de bungalows verzamelde op een terrasje. Op zondagmorgen werd er opnieuw getraind. Het mooie lenteweer zorgde ervoor dat de vrouwen namiddag een korte wandeling deden en de kinderen buiten speelden. Daarna genoten ze samen op het terras van een drankje en een ijsje. De mannen keken binnen naar Parijs-Roubaix. ’s Avonds ging iedereen samen uit eten en werd er nog gezellig een glaasje wijn gedronken. En zo was het weekend veel te snel om. Enkele sfeerfoto’s kan je op de site terugvinden.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *