KAMPIOENENVIERINGEN 2020 en 2021.

Vorig jaar in maart moest onze jaarlijkse kampioenenviering in de Griffel onverwachts afgelast worden wegens de eerste corona-lockdown. Onze kampioenen van het seizoen 2018-2019 konden hierdoor niet gevierd worden. De voorziene atletenpremies werden al wel uitbetaald (met uitzondering van die voor de nieuwe clubrecords). Het bestuur besliste om de viering van deze atleten met een jaar uit te stellen en dit te laten doorgaan op de kampioenenviering in maart 2021, waar ook de Looise AV-kampioenen van het seizoen 2019-2020 zouden gevierd worden. De crisis blijft echter nog steeds aanslepen en ook dit jaar moest de kampioenenviering afgelast worden. Het Looise-bestuur heeft dan ook beslist om de beide kampioenenvieringen definitief af te gelasten. De voorziene prijzen en atletenpremies, die voorzien waren voor beide vieringen, zullen aan de betrokken atleten verdeeld worden.

Via onderstaande links kunnen de lijsten met kampioenen, zoals voorzien voor zowel 2018-2019 als 2019-2020, door iedereen bekeken worden (atleten zullen ook nog afzonderlijk op de hoogte gesteld worden). Prijzen kunnen enkel afgehaald worden op zaterdag 29 mei 2021 in de kantine van Looise AV (tussen 09:30 en 12:00). Voor de onderafdelingen zal een moment afgesproken worden met de hoofdtrainers om de prijzen te komen overhandigen. Het staat atleten van de onderafdelingen natuurlijk vrij om de prijzen ook op de piste in Tessenderlo te komen afhalen op 29 mei.

 Het Looise AV-bestuur houdt eraan om alle atleten van harte te feliciteren met de geleverde prestaties. We hopen dat vanaf volgend jaar de kampioenenviering gewoon terug kan plaatsvinden zoals gepland.

 Als sportman, sportvrouw en sportbelofte van het jaar werden gekozen:

 Voor het seizoen 2018-2019:

  • Sportbelofte: Tibo Malumgré
  • Sportvrouw: Anouck Vercammen
  • Sportman: Andreas De Geest

 Voor het seizoen 2019-2020:

  • Sportbelofte: Hannah Enkels
  • Sportvrouw: Messalina Pieroni
  • Sportman: Thibaut Didden

Kampioenen 2018-2019Kampioenen 2019-2020

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *