Coronavirus Update vanaf 18 mei 2020 – Herstart.

Beste atleten,

Nadat we sedert 4 mei reeds voorzichtig in kleine groepjes mochten beginnen trainen, heeft de regering ondertussen groen licht gegeven voor groepstrainingen tot maximaal 20 personen, onder strikte voorwaarden!

Looise gaat haar uiterste best doen om de trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen voor iedereen! Richtlijnen hiervoor werden reeds verspreid via onze trainers.

Op de piste in Tessenderlo hadden we de trainingsgroepen vanaf kadet eerder reeds maximaal gespreid in de tijd. Dit gaat zo behouden blijven. Atleten die wensen deel te nemen aan groepstrainingen, maar ook wie op een ander moment overdag op de piste wenst te trainen, dient contact op te nemen met een trainer om dit correct te laten inplannen.

NIEMAND HEEFT TOEGANG TOT DE PISTE ALS DIT NIET VOORAF IS AFGESPROKEN!

Voor de JEUGDTRAININGEN vragen we nog enig geduld (vermoedelijk een week extra), vermits dit toch wat meer voorbereiding vergt. Alleszins gaan we de jeugdgroepen zo beperkt mogelijk houden  (omstreeks de 10 atleten) om ‘afstand houden’ mogelijk te maken. Vermits we slechts een beperkt aantal jeugdtrainers hebben (enkelen behoren tot een risicogroep en enkelen gaan weldra aan hun examens dienen te starten) kunnen we nu al melden dat niet alle jeugdatleten al terug zullen komen trainen. Onze jeugdcoördinator Annick Convens zal jullie hierover nog informeren, maar vermoedelijk zal trainen (hoofdzakelijk) enkel mogelijk zijn voor miniemen (wedstrijdatleten). We vragen begrip voor deze speciale toestand, we kunnen nu eenmaal niet iedereen zomaar laten terug komen. Om het veilig te kunnen houden, moeten we echt beperken!

Voor iedereen gelden uiteraard nog steeds de veiligheidsmaatregelen op en rond de piste, zoals die reeds eerder gecommuniceerd werden.

Speciaal te vermelden: Ouders zetten hun kinderen aan de piste af, en rijden onmiddellijk door of blijven in de auto zitten! Iedereen die de piste betreedt, ontsmet dadelijk zijn handen, met de aanwezige handgel!

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *