2e G-indoor en BK AMH – 08/12/2019

Vorige week vond in de indoorhal te Gent de tweede G-indoor plaats in combinatie met het BK voor atleten met een handicap.

Zoals je eerder al kon lezen was dit succesvol voor Anke Sneyers. Maar LOOISE kan terugblikken op meerdere mooie prestaties op dit kampioenschap.

Anke Sneyers behaalde dus zilver op de 60m in een mooie 8”76 en zij won het verspringen in 4m15. Andere uitblinker was Kiara Maene met 2 gouden medailles op de 200m (27”55) en de 60m (8”45).  Matthias Boonen nam de bende op sleeptouw in de snelste reeks van de 800m. Als atleet met een fysieke handicap moest hij in de sprint buigen voor de atleten met een verstandelijke handicap, maar hij wist toch weer zijn nationale titel bij de atleten met fysieke handicap te verlengen in 2’18”16!

Bart Bosmans voelde zich niet zo super o.w.v. een opstekende verkoudheid, maar presteerde toch ook weer knap op de 200m (32”45) en de 800m (2’50”97). Jelle Vangenechten moet jammer genoeg op het laatste moment forfait geven door een voetblessure. Maar ik ben zeker dat hij een volgende keer ook weer van de partij zal zijn!

Looise mag dus terugkijken op een mooie atletieknamiddag in Gent. Een dikke proficiat voor onze G-sporters!


Matthias Boonen

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *