Looise goes Hollywood.

Op dit moment wordt in de Vlaamse bioscopen de trailer getoond van de nieuwste romantische komedie uit Hollywood: Long Shot, met in de hoofdrollen Charlize Theron en Seth Rogen.

Een opmerkzame lezer van het filmmagazine Vertigo viel het op dat Seth Rogen in deze film bijna constant in een vintage-trainingsvest van blauw/paars/witte kleur rondliep, met een opdruk van “Looise AV – ASLK” (zie foto’s met screenshots uit de film).

De toenmalige bank ASLK was in de jaren ’80 een tijdlang hoofdsponsor van onze club, in de periode dat één van onze clubiconen, William Vandyck, hoge toppen scheerde op internationale wedstijden.

Het bewuste trainingsvest werd in die periode inderdaad gebruikt door onze atleten. Hoe het in de vestiaire van de Hollywood-film terecht is gekomen, is ons een raadsel. De voorbije 2 jaar is er enkele keren oude clubkledij geschonken aan projecten in Ruanda en Uganda. Is het vest misschien op deze manier in de VS verzeild geraakt? Of is een oud-atleet uitgeweken naar Hollywood? We zullen het allicht nooit weten.

Het is alleszins leuke, wereldwijde reclame voor onze mooie club!

Long Shot zal binnenkort vertoond worden in de Vlaamse bioscopen. De film werd geregisseerd door Jonathan Levine en zou gaan over de ontluikende romance tussen de staatssecretaris van de VS (Theron) en de babysitter van haar nieuwe speechschrijver (Rogen).

One comment

  1. Zou het niet leuk zijn dat de dress van Theron dan ook de toekomstige klubkledij voor de dames wordt ? ?

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *