Familieweekend 2019.

Jaarlijks wordt er een atletiekweekend georganiseerd. Dit gaat dit seizoen door tijdens het eerste weekend van de paasvakantie.
Dit is een familieweekend. Tijdens het weekend wordt er in de voormiddag een training georganiseerd. In de namiddag worden vrijblijvend wandelingen of activiteiten georganiseerd.
Kijk gerust eens even op onze site naar foto’s van de voorbije jaren. De infobrief met de volledige uitleg kan je downloaden via volgende link: Familieweekend 2019.

Aanpassing aan de uitnodiging om deel te nemen aan het Looise familieweekend van 2019.

We hebben nog een poging ondernomen om de kosten lager te krijgen. Dit is ons een heel klein beetje gelukt, met die name dat elke woning 10 euro goedkoper is geworden. Het nadeel is dat bijna alle bungalowparken hun huisjes vernieuwd hebben of ze zijn er mee bezig en ook de BTW tarieven in Nederland zijn van 6 naar 9% gestegen. Gelieve er wel rekening mee te houden dat je nadien 70 € recupereert, nl. de waarborg indien er geen onregelmatigheden zijn. Je moet er aan denken dat de waarborg voor een groep standaard 1000 € is, of je nu 5 of 15 huisjes huurt. Wij rekenen dus 70 € aan, het tekort wordt door de kas aangevuld. Bij voldoende bestellingen kan er misschien nog iets gedaan worden, maar laat je daardoor niet beïnvloeden. Hierbij dus de aangepaste versie, wij hopen dat jullie onze inspanningen respecteren. Inlichtingen kan je nog steeds bij de hieronder vermelde personen krijgen.

Hierbij de uitnodiging om deel te nemen aan het Looise familieweekend van 2019.

Het wordt steeds moeilijker om nog echt heel goedkoop op weekend te gaan, maar prijs/kwaliteit denken we toch met een degelijk voorstel te komen. Het weekend gaat door van 5 t/m 8 april 2019 en heeft als locatie vakantiepark Aquadelta in Bruinisse (Zeeland – Nederland). Het is gelegen op het stuk land Schouwen-Duivenland) en is in normale omstandigheden vanuit Tessenderlo te bereiken op 1u30min. Het stuk land staat bekend als een mooi wandel- en fietsgebied en met de zee vlakbij zal hengelen ook geen probleem zijn. Dichtstbij bekende oorden zijn Zierikzee en Renesse, maar Neeltje Jans en andere Zeelandse plaatsen zijn ook niet zo veraf.

Marc Arnauts, Eric Moons en ikzelf (Edwin Cools) zijn ter plaatse gaan kijken en kunnen jullie iets meer hierover vertellen.

Je vindt alvast enige info in volgend document: Familieweekend 2019.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *