2 x Goud en 1 x Zilver op KvV voor team FHO.

Met 8 atleten trok team FHO van Looise naar het KVV in GentBrugge. Wout Bex opende de drukke dag voor de trainer met een nieuw PR op de 400H en pakte goud. In de namiddag deed hij daar nog een zilveren medaille bij op de 110H. Onze Geelse vriend Tibo Malumgr√© verbaasde iedereen. Op aangeven van de trainer vertrok hij “heel vlot” op de 400m….en hij viel niet stil. Hij verbeterde zijn PR met bijna 2 seconden tot 52.25 en werd...Vlaams Kampioen !

Ook de andere atleten deden enorm hun best, maar de wind die soms tot 5m/s in het nadeel stond en heel wisselvallig was, zorgde ervoor dat er geen schitterende prestaties uit de bus kwamen. Toch ook proficiat aan Lore, Hanne, Anouck, Fenne, Felix en Seebe…. nog een paar weken goed trainen en dan komen die topprestaties er wel uit op het BK begin september !

Proficiat aan alle deelnemers !!!

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *