BK Cad & Schol – Verslag dag 2

Dag 2 BK Cad & Schol te Moeskroen: 2 x GOUD voor Wout Bex en 2de ZILVEREN medaille voor Ferhan Bex !

Op dag 2 van het BK in Moeskroen, kwamen slechts 3 Looise atleten in actie.  Ze deden het schitterend !Wout Bex opende tijdens de reeksen 100H met een PR (13.55) en realiseerde de beste tijd.  Net voor de middag werd hij op dit nummer Belgisch Kampioen in 13.69.

Lotte Vandervelden liep een goede 100m reeks en werd daarvoor beloond met 12.97.   2 reeksen later liep Ferhan Bex zijn 200m serie.  Met 23.95 en reekswinst plaatste hij zich voor de finale.  In deze finale startte hij super.  Als eerstejaars moest hij slechts 1 tweedejaars atleet voor zich dulden.  Een 2de zilveren medaille voor Ferhan !  Prachtig !

Als laatste Looise atleet moest Wout Bex nog een 2de maal de arena in.  Na een zeer spannende wedstrijd haalde Wout ook hier het laken naar zich toe en was de dubbelslag een feit !  Belgisch kampioen op 100H en 300H ! Super !!

Proficiat aan de atleten en een dikke dank u wel aan de ouders en supporters !

(Verslag gemaakt door Ferdi Hoobergs).

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *