Atletiekstage Monte Gordo 2018 (groep Frank Bastiaens)

Onder leiding van onze trainer Frank trokken wij, het gros van zijn ‘jong geweld’, er van 6 tot 13 april op uit om een stevige trainingsstage te doen in Monte Gordo, Portugal.

Gewapend met loopkledij en zonnecrème kwamen we daar aan, hoewel we dat laatste niet veel hebben gebruikt. De zon bleef regelmatig achter wolken steken en regenbuien teisterden de trainingen, maar dat heeft ons niet tegengehouden om het beste van onszelf te geven! Er werden goede tijden gelopen en vooral heel veel kilometers afgelegd; voor velen een straffe test voor het lichaam. We deden telkens 2 trainingen per dag, waarvan meestal één in het mooie sportcomplex van Vila Real San Antonio, en één durloop in de bossige omgeving die deel uitmaakt van de Algarve-streek. Al die inspanning was gelukkig ook een goed excuus bij om elke maaltijd onze buik rond te eten en tussendoor goed uit te rusten.

Buiten wat natte kleren, stijve spieren en een kleine verrekking hier en daar hebben we het er allemaal goed vanaf gebracht en er een geslaagde, sportieve week van gemaakt. De sfeer zat lekker, we hebben ons goed geamuseerd en kunnen nu vol zelfvertrouwen en goesting het zomerseizoen inzetten!

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *