Paastage Tessenderlo 3 & 4 april 2018.

Maar liefst 74 atleten waren ingeschreven voor onze paasstage. Spijtig genoeg moesten er 4 atleten wegens ziekte afmelden nog voor ze begon.
De weersvoorspellingen waren niet geweldig maar naar het schijnt krijg je wat je verdient. En dus kregen onze atleten toch nog droog weer om hun trainingen af te werken.
Na de eerste 2 trainingen was het tijd voor een broodje gezond. Iedereen mocht zijn eigen broodje beleggen. Daarna was het tijd voor een nevenactiviteit. De atleten gingen op zoek naar medeklinkers en voor de klinkers moesten ze opdrachten uitvoeren. Hier zagen we nog andere talenten van onze atletenĀ . Namiddag werd er opnieuw in kleine groepen techniek getraind.
Terwijl de benjamins en pupillen naar huis gingen, namen de miniemen een verfrissende douche. Daarna kregen ze een spaghetti maaltijd en was het tijd voor een “potje” bowling. Na een leuke avond was het tijd om de bedden op te maken en hopelijk een goede nachtrust tegemoet te gaan. Op woensdag stond het ontbijt reeds vroeg klaar en kwamen ook de benjamins en de pupillen terug aan. Ook dag 2 kregen we in de voormiddag droog weer om de trainingen af te werken. Tijdens de loopquiz werd het duidelijk dat Kim Gevaert al niet meer zo bekend is bij de jonge atleten. Na deze nevenactiviteit moesten nog 2 trainingen afgewerkt worden. Tijdens de laatste training kregen enkele atleten die te laat naar binnen liepen nog een flinke regenbui over zich heen. Moe en een beetje stijf in de spieren ging iedereen naar huis. Het was weer een fijne stage. Foto’s zijn hier te bekijken.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *