Het weekend van 9-10 een 11 juni 2023 was bijzonder sportief voor onze G-atleten.

Vrijdagavond namen onze G-atleten deel aan de Natuurloop georganiseerd door de Laakdalse afdeling van Looise AV. Ondanks het warme weer had iedereen er plezier in.
Tom, Adam, Nick, Bart en Negesty liepen eerst de 500m. Negesty en Bart namen, na een korte pauze ook nog de 5km voor hun rekening.

Op zaterdag namen we, op uitnodiging van Atledo uit Dongen (NL) deel aan hun jubileum wedstrijd. Op deze zonnige dag namen Nick, Adam en Bart deel aan de sprintnummers. Tusssendoor verbeterde  Adam zijn PR bij het vortex werpen.
Bart en Nick namen het verspringen voor hun rekening. Bart waagde zijn kans met succes bij het hoogspringen.

Op zondag namen onze G-atleten van Looise AV, Katrijn, Nick, Bart en Adam deel aan de ROBAlympics in Betekom. Katrijn moest als eerste van start en liep, onder een stralend zonnetje een mooie tijd op de 1500m. Nick en Adam liepen vervolgens de 100m, waarna het opnieuw de beurt was aan Bart en Nick om de 400m af te werken. Inmiddels stond de zon al hoog aan de hemel en liep de temperatuur op tot 33 graden. Toch leverden Bart en Nick een mooie strijd op de 200m. Tussendoor verbeterde Adam zijn PR bij het softbalwerpen. Ook bij het verspringen stonden Nick en Bart hun mannetje. Om af te sluiten was er de 4x100m. Hier vormde Nick en Bart samen met Dion en Dennis van Sprint (NL) een gelegenheidsploeg. Dat ze er zin in hadden bewezen ze met een mooie 3de plek. Een geslaagde dag op een mooie plaats (onder de lindenboom, uit de zon.) Een sportieve dag, kortom een pracht organisatie.

Link naar foto’s.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *