Ontbijt in de Vuvuzela met “team Eric”.

Het veldloopseizoen is achter de rug, de kampioenschappen zijn gelopen, het eremetaal behaald. Een welverdiende periode van relatieve rust breekt aan. Dan is het moment gekomen om de teamspirit een boost met een extra-sportieve activiteit. Zo trok de trainingsgroep van Eric Moons op initiatief van Eric op zondag 8 maart naar de Vuvuzela voor een groepsontbijt.

Achter Erics rug hadden de teamleden samengelegd om hun coach eens extra te verwennen voor de moeite die hij zich al jarenlang geeft en de progressie die ze dankzij hem maakten.

Hannah Enkels, kersvers BK veldlopen bij de kadetten, werd door de groep eveneens in de bloemetjes gezet. Voor ze door Frank Bastiaens werd getraind, maakte ze immers deel uit van Eric zijn trainingsgroep en dat zijn ze daar niet vergeten.

Nog een “feestvarken” in de groep : Hilde Schroven vierde haar verjaardag. Ze werd door iedereen hartelijk gefeliciteerd, maar de obligate verjaardagszoenen zal ze krijgen na de Corona-periode – mét intrest.

Foto’s : Hilde Schroven

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *