PK Estafette – Verslag van de Benjamins, Pupillen en Miniemen

Op deze zonnige zondag werd het PK estafette georganiseerd in Diepenbeek.
Maar liefst 44 jeugdatleten deden hieraan mee.
Onze benjamins meisjes stonden zowel bij de 4x60m als bij de 3x600m op het podium. Ook onze 2e ploeg deed het uitstekend.
Proficiat Alixe, Bo, Dora, Yanina, Lia en Anouk.
De benjamins jongens behaalden tweemaal GOUD ! Super goed gelopen Mathias, Maxim, Wout en Nick.
Onze pupillen meisjes hadden vandaag iets minder goede stokwissels en werden hierdoor 4e. Ook de 2e ploeg, met enkele atleten voor de eerste keer op een PK, deden het prima.
Bij de 3x600m werden Rana, Jolien en Marit verdienstelijk 6e. Proficiat Benthe, Marie, Britt, Marit, Rana, Jolien, Kaat en Fien.
Stan W, Stan V, Ferre en Luca spurtten zichzelf bij de pupillen jongens naar een mooie 2e plaats. Dit was een goede repetitie voor de finale van de BVV. Ook de tweede ploeg, met Gijs als nieuweling in de ploeg, deed het uitstekend. Goed gedaan Gijs, Daan, Jasper, Jens en Mylo.
Ook de miniemen waren talrijk aanwezig. Hanne, Julie, Amber en Ella liepen met een goede estafette naar een bronzen medaille. Onze lange afstandloopsters deden als opwarming ook even mee met de 4x80m. Dora, Hannah, Ine en Ina deden het hier alles behalve slecht. Bij de 3x600m werden eerste jaars Hannah, Ine en Nina mooi 4e.
En als laatsten mochten de miniemen jongens aantreden. Met alleen Felix als tweedejaars miniem en 7 eerste jaars miniemen deden ook zij het zeer goed. De A-ploeg werd zowel bij de 4x80m als bij de 3x600m derde en zo kregen Felix, Jarne, Michiel, Ewald en Alexander een bronzen medaille. Ook nog proficiat aan Rune, Rube en Tibo.
Aan alle atleten, bedankt voor je aanwezigheid en je inzet.
Aan alle supporters, bedankt voor je komst en je aanmoedigingen.
Benjamins & Pupillen.
Miniemen.
Verslag: Annick Convens.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *