World Para Athletics Championships, 8-17/07/2023, Paris (France).

Op 11 juli om 9h12 trad Kiara aan in de eerste reeks van de 400m.
Ze liep in baan 8 en startte sterk, na een knappe race stelde ze haar BR met 1:00:99 een stuk scherper. De euforie maakte later plaats voor teleurstelling. Ze werd gediskwalificeerd omdat ze de lijn in haar tweede bocht 3x geraakt had.
Ondanks deze teleurstelling was ze toch trots dat ze zo snel gelopen had en heeft kunnen laten zien dat ze het kan. Iedereen was best wel trots op haar. Het is leergeld betalen maar deze ervaring kan haar al niet meer afgenomen worden.
Zondag treed ze samen met Anke aan in de finale van het verspringen. En we kijken zeker uit naar de prestatie van Mathias Boonen de derde joker van Looise.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *