Kampioenenviering gemeente Tessenderlo: 14 december 2018.

De jaarlijkse huldiging van de sportkampioenen door de gemeente Tessenderlo gaat door op 14 december 2018 om 20h00 in het cultuurhuis Het Loo op de Vismarkt in Tessenderlo. Volgende personen worden verwacht op deze huldiging aanwezig te zijn:

Alenteyns Lore, Aznag Zacarya, Balabkina Evgenia, Bastiaens Frank, Bemong Arne, Bervoets Ronny, Bex Ferhan, Bex Wout, Bijloos Frans, Boeckx Katleen, Boonen Matthias, Brockhoven Ruben, Broeders Leenne, Broeders Lennert, Broekhoven Saskia, Carremans Siemen, Claes Tom, Colla Alicia, Convens Tibo, Cools Edwin, De Geest Andre, Degens Saskia, Deleux Ludo, Desmet Hannelore, Didden Thibaut, Dullers André, Elsen Roger, Enkels Hannah, Fagard Pauline, Ferson Simon, Ghoos Kris, Gijsbrechts Yasmina, Govaerts Sofie, Hoobergs Jesse, Hulsmans Pierre, Kerremans Alfons, Lathouwers Bart, Leysen Benthe, Leysen Marit, Neyens Devlin, Paesen Sonja, Paps Maria, Pauwels Quinten, Peeters Ferre, Pieroni Messalina, Pittevils Luc, Podlasly David, Saenen Ferde, Schillewaert Ann, Schillewaert Dirk, Schroven Geert, Serre Sofie, Sneyers Anke, Sneyers Yves, Symons Emiel, Vaes Kyana, Van De Velde Roger, Van Herck Seebe, Van Rosendaal Edith, Van Suetendael Xander, Verbiest Thomas, Vercammen Anouck, Verheyen Femke, Verluyten Vera en Vermeiren Steven.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *